• 2023
  03-12

  Bleha Erika

  W844 Novotrlnic mosógépet használom majd 10 éve,Nagyon Szeretem !!!!
  Herman úr nagyon megbízható korrekt ember!❤️

 • 2022
  08-28

  Farkasné F. Aranka

  2011-ben vásároltunk egy mosó és száritógépet Herman úrtól. Azóta egyszer volt egy kis gondunk, de (Herman úr telefonos segítségével) a férjem megoldotta a problémát. Továbbra is a legjobb választásnak tartjuk. Az ezt megelőző időszakban, 3 évente cseréltünk mosógépet, az utóbbi 3 év kivételével a mosott, száított ruhák mennyisége és a mosás gyakoriság nem változott. Köszönjük!

 • 2020
  06-16

  Vörös Magdolna

  Egy mosógépet is vettünk a szárítóval együtt.
  Azért írok, ha valaki gondolkodik, hogy vásároljon-e Herman úrtól.
  Közel 3 éve működik egy apró meghibásodással a két gép. Csodásan tisztára mos, a szárító sokféle beállítása lehetővé teszi, hogy nem károsodik a ruha.
  Herman úrral sokat beszéltem annakidején telefonon, amit megbeszéltünk, úgy is volt, amit ajánlott, bevált.Ha új gépre lesz szükségem, biztos hogy megint őt fogom keresni.

 • 2020
  05-26

  G.né Erika

  Ígéretem szerint értékelem a Herman úrtól vásárolt Miele mosógépem. Sokáig fontolgattam mi lenne célszerűbb, új mosógépet vásárolni, vagy használt Mielével próbálkozni, míg végül középkategóriás új gépet vásároltam az egyik nagy áruházból. Sajnos az első használat után hibát tapasztaltam, ezért visszaküldtem, nem éltem a csere lehetőségével, mégis a használt gép mellett döntöttem. Sok webhelyet felkeresve találtam erre az oldalra, ezután alaposan tájékozódtam az értékesítő megbízhatósága felől, és végül megállapodtunk. (Tettem mindezt annak ellenére, hogy több ismerősöm próbált lebeszélni a használt termék vásárlásáról,próbáltak elbizonytalanítani, aggódtam az ár miatt is, mivel nekem ez jelentős kiadásnak számított). Elmondhatom fél év után, mégis jól választottam, szívből ajánlom mindenkinek Herman úr új állapotúnak tűnő masszív gépeit. Az eladó személyében véleményem szerint a legkorrektebb, vásárlójához türelmes, kellő alázattal rendelkező embert ismertem meg akinek maximálisan számít a vevő elégedettsége. Szakértőként abszolút hiteles és adekvát tájékoztatást nyújt. Elégedett vagyok, ragaszkodom a Mieléhez. Köszönöm.

 • 2020
  01-27

  Benkő Zoltán

  Nagyon korrekt!
  Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • 2020
  01-26

  Kálmán Kata

  Kedves leendő vásárló!
  Régóta kerestem Miele mosogatógépet, sajnos amiket találtam az interneten nem felelt meg. Hasonló gépek forgalmazásával foglalkozó, számomra idegen javasolta keressem Herman Róbertet elégedett leszek a szolgáltatással. Örültem a lehetőségnek, hisz a vélemények alapján is kivétel nélkül mindenki elégedetten nyugtázta a vásárlást. November elején írtam egy emalt Herman Úrnak, amiben jeleztem végre megtaláltam azt a mosogatógépet amire régóta vágytam. Kaptam a választ, ha tudok várni akkor januárban elsők között megkapom a gépet. Türelmesen megvártam, legnagyobb meglepetésem az volt amikor megérkezett, gondosan becsomagolva, mintha egy vadonatúj mosogatógépet vettem volna. Már most boldogan használom. Sajnálom, hogy a mosó- és szárítógépemet nem tőle vásároltam, hisz 1 év garancia, és a szervízháttér is önmagáért beszél. Jó szívvel ajánlom a Miele termékcsaládot, hisz tapasztalatból tudom milyen sokat jelent nekünk Nőknek, ha olyan háztartási gépet használhatunk ami a maximumot nyujtja. :) Kívánok még Herman Úrnak sok hasonlóan elégedett vásárlót, jó egészséget a munkájához! Üdvözlettel,Kálmán Kata/ Tiszakécskéről! :)

 • 2019
  12-01

  B. Monika

  Fél éve használjuk a mosógépet, remekül működik. Kijelenthetem, hogy ilyen jó mosógépünk még sosem volt. Könnyen kezelhető, szinte szárazra centrifugáz, egyértelműen jelzi a program végét. Köszönjük Herman Róbertnek a házhoz szállítást, a beüzemelést, a jó tanácsokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • 2019
  02-01

  Pünkösti Nóra

  Immáron a negyedik gépet vásároltam Herman úrtól, ezelőtt 4 évvel vettem egy másik mosogatógépet, amit fájó szívvel ott kellett hagynom az eladott házban (komplett, felszerelt konyhával adtam el). Kb. másfél éve vettem tőle egy mosó- és egy szárítógépet, most pedig elszántam magam arra, hogy az egyébként működőképes, házzal együtt szerzett mosogatógépet lecseréljem, mert továbbra is Miele rajongó maradtam. (Érveim: az előöblítés, ha nincs még tele a gép, a külön fiókos evőeszköztartó, amiben nem akadnak össze, nem maradnak koszosak az evőeszközök, illetve hogy az evőeszközös kosár helyére további edényeket lehet berakni).
  Herman úr szakértelme, kedvessége, udvariassága az évek során semmit nem változott. Az eddig vásárolt gépek egyikével sem volt problémánk, mindegyik halk, tökéletesen működik.
  Nagyon örülök, hogy rátaláltam, mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani őt is, és a Miele gépeket is.

 • 2018
  11-10

  Nagy Gabriella

  2010. szeptemberében vásároltam Miele mosógépet Róberttől. Ezúton szeretném megköszönni és jelezni, hogy a mai napig kiválóan működik, az elmúlt 8 évben egyszer sem kellett javíttatni. Sokan idegenkednek a használt gép vásárlástól, de a Miele-t csak ajánlani tudom. Ebből sokkal többet ér egy használt, mint a legtöbb típusból egy új.

 • 2018
  10-12

  Patakfalvi Á.

  Nagyon meg vagyok elégedve a mosógéppel, masszív és strapabíró! Csendes, majdnem szárazra centrifugázza a ruhákat, mégsem gyűri össze. Leginkább az öblítésnek örülök, nincsenek mosópormaradékok a ruhán. Eddig három programot próbáltam ki, kifogástalan munkát végez!