• 2020
  01-27

  Benkő Zoltán

  Nagyon korrekt!
  Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • 2020
  01-26

  Kálmán Kata

  Kedves leendő vásárló!
  Régóta kerestem Miele mosogatógépet, sajnos amiket találtam az interneten nem felelt meg. Hasonló gépek forgalmazásával foglalkozó, számomra idegen javasolta keressem Herman Róbertet elégedett leszek a szolgáltatással. Örültem a lehetőségnek, hisz a vélemények alapján is kivétel nélkül mindenki elégedetten nyugtázta a vásárlást. November elején írtam egy emalt Herman Úrnak, amiben jeleztem végre megtaláltam azt a mosogatógépet amire régóta vágytam. Kaptam a választ, ha tudok várni akkor januárban elsők között megkapom a gépet. Türelmesen megvártam, legnagyobb meglepetésem az volt amikor megérkezett, gondosan becsomagolva, mintha egy vadonatúj mosogatógépet vettem volna. Már most boldogan használom. Sajnálom, hogy a mosó- és szárítógépemet nem tőle vásároltam, hisz 1 év garancia, és a szervízháttér is önmagáért beszél. Jó szívvel ajánlom a Miele termékcsaládot, hisz tapasztalatból tudom milyen sokat jelent nekünk Nőknek, ha olyan háztartási gépet használhatunk ami a maximumot nyujtja. :) Kívánok még Herman Úrnak sok hasonlóan elégedett vásárlót, jó egészséget a munkájához! Üdvözlettel,Kálmán Kata/ Tiszakécskéről! :)

 • 2019
  12-01

  B. Monika

  Fél éve használjuk a mosógépet, remekül működik. Kijelenthetem, hogy ilyen jó mosógépünk még sosem volt. Könnyen kezelhető, szinte szárazra centrifugáz, egyértelműen jelzi a program végét. Köszönjük Herman Róbertnek a házhoz szállítást, a beüzemelést, a jó tanácsokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • 2019
  02-01

  Pünkösti Nóra

  Immáron a negyedik gépet vásároltam Herman úrtól, ezelőtt 4 évvel vettem egy másik mosogatógépet, amit fájó szívvel ott kellett hagynom az eladott házban (komplett, felszerelt konyhával adtam el). Kb. másfél éve vettem tőle egy mosó- és egy szárítógépet, most pedig elszántam magam arra, hogy az egyébként működőképes, házzal együtt szerzett mosogatógépet lecseréljem, mert továbbra is Miele rajongó maradtam. (Érveim: az előöblítés, ha nincs még tele a gép, a külön fiókos evőeszköztartó, amiben nem akadnak össze, nem maradnak koszosak az evőeszközök, illetve hogy az evőeszközös kosár helyére további edényeket lehet berakni).
  Herman úr szakértelme, kedvessége, udvariassága az évek során semmit nem változott. Az eddig vásárolt gépek egyikével sem volt problémánk, mindegyik halk, tökéletesen működik.
  Nagyon örülök, hogy rátaláltam, mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani őt is, és a Miele gépeket is.

 • 2018
  11-10

  Nagy Gabriella

  2010. szeptemberében vásároltam Miele mosógépet Róberttől. Ezúton szeretném megköszönni és jelezni, hogy a mai napig kiválóan működik, az elmúlt 8 évben egyszer sem kellett javíttatni. Sokan idegenkednek a használt gép vásárlástól, de a Miele-t csak ajánlani tudom. Ebből sokkal többet ér egy használt, mint a legtöbb típusból egy új.

 • 2018
  10-12

  Patakfalvi Á.

  Nagyon meg vagyok elégedve a mosógéppel, masszív és strapabíró! Csendes, majdnem szárazra centrifugázza a ruhákat, mégsem gyűri össze. Leginkább az öblítésnek örülök, nincsenek mosópormaradékok a ruhán. Eddig három programot próbáltam ki, kifogástalan munkát végez!

 • 2018
  08-26

  Peti Pécsről folytatás 2.

  A történet folytatódik... Az első véleményt jómagam irtam már jó pár évvel ezelőtt, a gépek azóta is tökéletesen üzemelnek, igazzá vált az állítás, hogy nem mindig a legújabb a legjobb. A müanyag belsejű ma kapható Mielekhez képest sokkal üzembiztosabbak ezek a kissé használt régebbi konstrukciók. Most újabb gépet vásároltam egy mosógépet ez is nagyon jó állapotú felújított csendes gép lett. Köszönöm ezt a magasfokú szakértelmet és odaadást amit Herman úr produkál folyamatosan. Ő az, aki a Miele reklám arcának a legmegfelőbb lenne! :)

 • 2018
  02-27

  Bakonyi Ádám

  Korrekt eladó, korrekt áru! Teljes mértékben meg vagyok elégedve mindennel, mindenkinek ajánlom!

 • 2018
  02-08

  Varga Zoltán

  2 éve vásároltunk Herman úrtól egy T495c szárítógépet és egy W986 mosógépet. Az eltelt időt figyelembe véve úgy gondolom reális véleményt tudok mondani a boltról és a szolgáltatásról egyaránt. A gépek házhoz szállítása a megbeszélt időben történt, a beüzemeléshez a részletes magyar nyelvű útmutatón kívül "betanítás" is jár :)
  A szolgáltatás minősége példaértékű, bármilyen kérdésünkre részletes választ kaptunk. Azóta volt egy költözés, melynek (és a bénaságomnak) következtében meglazult egy csavar - Herman úr 3 napon belül megoldotta a problémát. Garancia idő lejárta után, díjmentesen! A gépek megvásárlása jó döntés volt, mindkettőt megelégedéssel használjuk. Valóban minőségi változás egy Whirlpool után. Azóta rendeltünk még a szülőknek 2 mosógépet, azok is rendben üzemelnek. Köszönjük a rugalmasságot további jó munkát kívánunk! Varga Zoltán, Kiskunfélegyháza

 • 2017
  08-11

  M. Kincső

  Nagyon segítőkész volt Hermann úr, ezúton is köszönöm ezt neki. :)
  Rászánta az időt és energiát, hogy minden kérdésemre válaszoljon. A mosógépet házhoz hozta, beüzemelte, nagyon elégedett vagyok mindennel, csak ajánlani tudom.