• 2023
  08-09

  Rigóné Ági

  Bár még friss az élmény, de vettünk egy W 974 típusú előltöltős, szervizelt mosógépet, mert a korábbi felültöltős elromlott, javításást a szerelő nem vállalta. Kedves Róbert ajánlatát elfogadva a gép mostmár nálunk végzi a dolgát, a gyors, precíz kiszállításával-, beüzemelésével-, tanácsaival teljes mértékben elégedettek vagyunk és hálásan köszönjük. Elégedettek vagyunk a Miele márkával is, mivel kb. 7 éve mosogatógépünket is használtan, de szervizelve vettük, és azóta is szépen dolgozik. Csak ajánlani tudom Herman úr szolgáltatását, megbízható, rugalmas és korrekt szakember.

 • 2023
  03-12

  Bleha Erika

  W844 Novotrlnic mosógépet használom majd 10 éve,Nagyon Szeretem !!!!
  Herman úr nagyon megbízható korrekt ember!❤️

 • 2021
  04-19

  Balla Attila

  Ismerősöm kb 8 évvel ezelőtt vásárolt Herman úrtól egy mosógépet , amely rendkívüli terhelés mellet évekig működött egy szállás szolgáltatónál a fővárosban. Az általam választott gép egy vízmennyiség szabályozós típus. Herman úr megbízhatósága példa értékű , segítőkész , udvarias , pontos és tisztességgel végzi a munkáját. A legjobb döntésem volt , legközelebb is őt keresem , ha mosógépet cserélek.

 • 2021
  03-27

  Simon Tibor

  Még régebben egy budapesti mosogatógép szerelő ajánlotta Róbert gépeit. Egy mosogatógépet vásárultunk nemrégiben. A gép nagyon tetszik, különösen, hogy az evőeszközöknek külön fiók van. Hatalmas a belső tere, nekünk 5 tagú családnak ideális, sok edény fér bele. Csendes gép, sokféle program közül választhatunk.
  Örülök, hogy ezúttal Herman úrtól vásároltunk.

 • 2020
  05-26

  G.né Erika

  Ígéretem szerint értékelem a Herman úrtól vásárolt Miele mosógépem. Sokáig fontolgattam mi lenne célszerűbb, új mosógépet vásárolni, vagy használt Mielével próbálkozni, míg végül középkategóriás új gépet vásároltam az egyik nagy áruházból. Sajnos az első használat után hibát tapasztaltam, ezért visszaküldtem, nem éltem a csere lehetőségével, mégis a használt gép mellett döntöttem. Sok webhelyet felkeresve találtam erre az oldalra, ezután alaposan tájékozódtam az értékesítő megbízhatósága felől, és végül megállapodtunk. (Tettem mindezt annak ellenére, hogy több ismerősöm próbált lebeszélni a használt termék vásárlásáról,próbáltak elbizonytalanítani, aggódtam az ár miatt is, mivel nekem ez jelentős kiadásnak számított). Elmondhatom fél év után, mégis jól választottam, szívből ajánlom mindenkinek Herman úr új állapotúnak tűnő masszív gépeit. Az eladó személyében véleményem szerint a legkorrektebb, vásárlójához türelmes, kellő alázattal rendelkező embert ismertem meg akinek maximálisan számít a vevő elégedettsége. Szakértőként abszolút hiteles és adekvát tájékoztatást nyújt. Elégedett vagyok, ragaszkodom a Mieléhez. Köszönöm.

 • 2020
  01-26

  Kálmán Kata

  Kedves leendő vásárló!
  Régóta kerestem Miele mosogatógépet, sajnos amiket találtam az interneten nem felelt meg. Hasonló gépek forgalmazásával foglalkozó, számomra idegen javasolta keressem Herman Róbertet elégedett leszek a szolgáltatással. Örültem a lehetőségnek, hisz a vélemények alapján is kivétel nélkül mindenki elégedetten nyugtázta a vásárlást. November elején írtam egy emalt Herman Úrnak, amiben jeleztem végre megtaláltam azt a mosogatógépet amire régóta vágytam. Kaptam a választ, ha tudok várni akkor januárban elsők között megkapom a gépet. Türelmesen megvártam, legnagyobb meglepetésem az volt amikor megérkezett, gondosan becsomagolva, mintha egy vadonatúj mosogatógépet vettem volna. Már most boldogan használom. Sajnálom, hogy a mosó- és szárítógépemet nem tőle vásároltam, hisz 1 év garancia, és a szervízháttér is önmagáért beszél. Jó szívvel ajánlom a Miele termékcsaládot, hisz tapasztalatból tudom milyen sokat jelent nekünk Nőknek, ha olyan háztartási gépet használhatunk ami a maximumot nyujtja. :) Kívánok még Herman Úrnak sok hasonlóan elégedett vásárlót, jó egészséget a munkájához! Üdvözlettel,Kálmán Kata/ Tiszakécskéről! :)

 • 2018
  10-12

  Patakfalvi Á.

  Nagyon meg vagyok elégedve a mosógéppel, masszív és strapabíró! Csendes, majdnem szárazra centrifugázza a ruhákat, mégsem gyűri össze. Leginkább az öblítésnek örülök, nincsenek mosópormaradékok a ruhán. Eddig három programot próbáltam ki, kifogástalan munkát végez!

 • 2018
  08-26

  Peti Pécsről folytatás 2.

  A történet folytatódik... Az első véleményt jómagam irtam már jó pár évvel ezelőtt, a gépek azóta is tökéletesen üzemelnek, igazzá vált az állítás, hogy nem mindig a legújabb a legjobb. A müanyag belsejű ma kapható Mielekhez képest sokkal üzembiztosabbak ezek a kissé használt régebbi konstrukciók. Most újabb gépet vásároltam egy mosógépet ez is nagyon jó állapotú felújított csendes gép lett. Köszönöm ezt a magasfokú szakértelmet és odaadást amit Herman úr produkál folyamatosan. Ő az, aki a Miele reklám arcának a legmegfelőbb lenne! :)

 • 2018
  02-27

  Bakonyi Ádám

  Korrekt eladó, korrekt áru! Teljes mértékben meg vagyok elégedve mindennel, mindenkinek ajánlom!

 • 2018
  02-08

  Varga Zoltán

  2 éve vásároltunk Herman úrtól egy T495c szárítógépet és egy W986 mosógépet. Az eltelt időt figyelembe véve úgy gondolom reális véleményt tudok mondani a boltról és a szolgáltatásról egyaránt. A gépek házhoz szállítása a megbeszélt időben történt, a beüzemeléshez a részletes magyar nyelvű útmutatón kívül "betanítás" is jár :)
  A szolgáltatás minősége példaértékű, bármilyen kérdésünkre részletes választ kaptunk. Azóta volt egy költözés, melynek (és a bénaságomnak) következtében meglazult egy csavar - Herman úr 3 napon belül megoldotta a problémát. Garancia idő lejárta után, díjmentesen! A gépek megvásárlása jó döntés volt, mindkettőt megelégedéssel használjuk. Valóban minőségi változás egy Whirlpool után. Azóta rendeltünk még a szülőknek 2 mosógépet, azok is rendben üzemelnek. Köszönjük a rugalmasságot további jó munkát kívánunk! Varga Zoltán, Kiskunfélegyháza