Forgalmaz felültöltős mosógépet is?

Nem, csak elöltöltős mosógépet forgalmazok!
 Forgalmaz MIELE porszívókat is?

Nem, porszívókat nem forgalmazok.
 Alkatrész kereskedéssel is foglalkozik?

Új alkatrészeket nem forgalamzok, azokért érdemes fölkeresni a Miele Magyarországot, de bontott vagy felujított alkatrészeket igen! Ezekre is garanciát vállalok!
 Mit takar az 1 éves garancia?

A garancia ugyanúgy értendő, mint bármilyen műszaki cikk esetében, annyi különbséggel, hogy én nem keresek okokat, kifogásokat és kibúvókat, ha garanciális gépem hibásodna meg! Ami elromlott azt meg kell javítani!
 Ha meghibásodik az Önnél vásárolt mosógépem akkor vidékre is eljön javítani?

Igen, ha kell és lehet, akkor vidéken a helyszinen fogom megpróbálni a javítást!
 Mennyi idősek az oldalon található gépek?

Pontos évjáratot nem mindig érdemes keresni, sokkal meghatározóbb a gép állapota/használtsága! A gépek azonban mindannyian 5 év fölöttiek!
 Mit lehet tudni a Miele cégről és termékekről?

A Miele céget 1899-ben alapították és azóta folyamatosan családi tulajdonban van. Az alapítói Carl Miele és Reinhard Zinkann voltak. A vállalatot ma a harmadik generáció vezeti. A Mottó az alapítás óta: "Mindig jobban". Ez a filozófia vezérli a gyártás, fejlesztés, szolgáltatások terén. Termékei magas minőségének elismerése igazolja törekvéseit. A Miele cég kiemelkedő szinvonalú elektromos háztartási készülékeket, ipari készülékeket professzionális betételemekkel és beépíthető konyhákat állít elő. A cégszékhelye Güterslohban található. A Miele csoport tagja az Imperial cég is, mely kizárólag beépíthető készülékeket gyárt és forgalmaz. Az alapkutatások egész tárháza fűződik a Miele névhez. Ezek közül a teljesség igénye nélkül kiemelnék néhányat:
  • 1900-ban az első fából készült mosógép mozgó kereszttel,
  • 1929-ben Európa első elektromosan meghajtott háztartási mosogatógépe,
  • 1978-ban a világon elsőként számítógéppel vezérelt mosógépének bevezetése, szárítógép és mosogatógép szenzoros elektronikával,
  • 1986-ban evőeszközmosogató fiók a mosogatógépekben.
A fejlődés a mai napig folytatódik, bizonyítja ezt a több tucat levédett szabadalom, melyek A Miele mérnökeinek nevéhez fűződik. A Miele termékei között szerepelnek: mosógépek, a szárítógépek, a háztartási vasalógépek, a mosogatógépek, a beépíthető készülékek (főzőlapok, gőzpárolók, CombiSet-ek, sütők/tűzhelyek, edénymelegítők) páraelszívók, hűtő/fagyasztó készülékek, mikrohullámú sütők, porszívók, ipari készülékek professzionális tartozékokkal és beépíthető konyhák. A Miele kilenc gyártóközponttal rendelkezik, nagyrészt észak-Rajna Vesztfáliában. A Miele magas minőségi követelményei miatt termékeit szinte kizárólag saját gyáraiban állítja elő. A teljesen elektronikus automata mosógépek, szárítók és mosogatógépek vezérlő egységét sem vásárolja, hanem a csúcsmodern elektronika üzemében állítja elő.